Αρχική Βιοκαθαρισμός Αυτοκινήτων

Βιοκαθαρισμός Αυτοκινήτων

 

βιοκαθαρισμός αυτοκινήτων

Ο ποιοτικός Βιοκαθαρισμός που εμπιστεύονται εκατοντάδες ιδιώτες και επαγγελματίες  αυτοκινητιστές, εδώ και 26 χρόνια.

Το αυτοκίνητο είναι για τους περισσότερους από εμάς, το δεύτερό μας σπίτι, καθώς μέσα σε αυτό βρισκόμαστε πολλές ώρες την ημέρα.

Για το λόγο αυτό, και πολύ περισσότερο όταν έχουμε παιδιά, απαιτούμε την ίδια ποιότητα καθαρισμού που θέλουμε και στην κατοικία μας.

Ειδικότερα στα αυτοκίνητα που κινούνται στις μεγάλες πόλεις, ο βιοκαθαρισμός στο εσωτερικό τους συνιστάται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, καθώς η ατμόσφαιρα των αστικών κέντρων είναι επιβαρυμένη με επιβλαβείς για την υγεία ρύπους, ενώ ταυτόχρονα, το εσωτερικό του αυτοκινήτου ευνοεί την ανάπτυξη και αναπαραγωγή μικροβίων.

Για τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές (ταξί, ενοικιαζόμενα, πούλμαν, φορτηγά, ισχύουν ειδικές εκπτώσεις.

Στην Βio Carpets Cleaners πραγματοποιούμε επαγγελματικό, ποιοτικό βιοκαθαρισμό αυτοκινήτων από το 1989, και για το λόγο αυτό άλλωστε μας εμπιστεύονται σταθερά, εκατοντάδες πελάτες μας, από όλη την Αττική.

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, πιστοποιημένα, οικολογικά προϊόντα καθαρισμού και... πολύ μεράκι για τους 4 τροχούς, αναλαμβάνουμε τον αποτελεσματικό βιοκαθαρισμό όλων των υφασμάτινων, συνθετικών ή δερμάτινων επιφανειών, όπως: καθίσματα, ταπετσαρία, επένδυση πορτ μπαγκαζ, πατάκια, ντουλαπάκια κ.λπ.

Ο βιοκαθαρισμός πραγματοποιείται με προκαθορισμένα ραντεβού, σε ώρες και ημέρες που σας εξυπηρετούν, είτε επιτόπου στο χώρο σας είτε στις εγκαταστάσεις μας.