Αρχική Βιοκαθαρισμός Χαλιών Μοκετών

Βιοκαθαρισμός Χαλιών Μοκετών

Ταπητοκαθαριστήρια Γιαλούμης Βιολογικός Καθαρισμός

 

Απόλυτη καθαριότητα και περιποίηση, για χαλιά με ζωντανά χρώματα και απαράμιλλη λάμψη.

H ποιότητα που εμπιστεύεστε, από το 1989

Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, και κάνοντας χρήση αποκλειστικά πιστοποιημένων, οικολογικών προϊόντων καθαρισμού, φιλικών προς το περιβάλλον, εγγυόμαστε τη αποτελεσματική καθαριότητα των χαλιών και των μοκετών σας, ώστε να μπορείτε να τα χαίρεστε για πολλά χρόνια.
Με τη διαδικασία βιοκαθαρισμού που ακολουθούμε επιτυγχάνεται ολοκληρωτικά η απομάκρυνση της σκόνης και των ρύπων που έχουν εισχωρήσει σε βάθος στο πέλος, και όχι μόνο επιφανειακά. Η πλύση γίνεται σχολαστικά και με την απαιτούμενη προσοχή, ανάλογα τον τύπο χαλιού, προκειμένου να αφαιρεθούν και οι πιο δύσκολοι και επίμονοι ρύποι, με τρόπο που εξασφαλίζει παράλληλα την απαιτούμενη περιποίηση και την τόνωση του πέλους.
Με την ολοκλήρωση της πλύσης, και αφού προηγηθεί το πλήρες ξέβγαλμα του χαλιού από το παραμικρό ίχνος απορρυπαντικού, ακολουθείται ειδική διαδικασία αφύγρανσης, προκειμένου να αφαιρεθούν τα νερά, συγκρατώνας όμως τα απαραίτητα ποσοστά υγρασίας που χρειάζονται κατά το στάδιο του στεγνώματος.
Το στέγνωμα πραγματοποιείται με φυσικές συνθήκες αερισμού, μέσα σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους, προστατευμένους από την ηλιακή ακτονοβολία, η οποία είναι εξαιρετικά επιβλαβής για τα χρώματα των χαλιών.

Χειροποίητα - Μεταξωτά Χαλιά

Η αντιμετώπιση καθαρισμού και περιποίησης ενός χειροποίητου χαλιού, απαιτεί αληθινή γνώση, απόλυτο σεβασμό, και εξαιρετική σχολαστικότητα.

Στη Bio Carpets Cleaners εφαρμόζουμε ειδικές τεχνικές για τον σωστό καθαρισμό και την περιποίηση όλων των ευαίσθητων χαλιών, όπως χειροποίητα, μεταξωτά, μοκέτες οπτικών ινών κ.α., οποιουδήποτε τύπου ή χώρας προέλευσης.

Στεγνό Καθάρισμα

Για τύπους χαλιών που είναι ευαίσθητα στην υγρή μέθοδο καθαρισμού και στην τριβή, καθώς παρουσιάζουν σημαντικές αλλοιώσεις, όπως χαλιά που είναι χρωματισμένα με υδατοδιαλυτές βαφές, ή αντιδρούν με τα απορρυπαντικά, εφαρμόζουμε τεχνικές ξηρού καθαρισμού, επιτυγχάνοντας εξίσου αποτελεσματική αφαίρεση κάθε είδους ρύπου, και απομακρύνοντας βακτήρια και άλλους μικροοργανισμούς.

Δωρεάν Παραλαβή - Παράδοση σε όλη την Αττική

Καλέστε τώρα στο 210 60 20 705 ή επικοινωνήστε online κάνοντας κλικ ΕΔΩ,
για να πάρετε προσφορά, ή να προγραμματίσουμε την παραλαβή, την παράδοση
ή τον επιτόπου βιοκαθαρισμό, σε ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.

Επιτόπου Καθαρισμός

Έχουμε τη δυνατότητα επιτόπου καθαρισμού των χαλιών και των μοκετών σας, είτε αυτό αφορά την κατοικία είτε το κατάστημά σας, διαθέτοντας πλήρες μεταφερόμενο εξοπλισμό και έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό.

Ο επιτόπου καθαρισμός γίνεται με συνέπεια σε προκαθορισμένο ραντεβού, σε ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί, με απόλυτο σεβασμό στο χώρο σας και δίχως να προκαλείται αναστάτωση.

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες

Επιδιορθώσεις

Στην Bio Carpets Cleaners, η τέχνη του χαλιού μεταφέρεται από γενιά σε γενιά, για περισσότερα από 26 χρόνια.

Έτσι, έχουμε την απόλυτη τεχνογνωσία για την επιδιόρθωση όλων των πιθανών προβλημάτων των χαλιών σας, όπως ρέλια και κρόσια (τα οποία είναι και τα πλέον ευαίσθητα), σε όλους τους τύπους χαλιών (Χειροποίητα, Μηχανής, Μεταξωτά κ.λπ.) και σε κάθε τύπο μοκέτας.

Αδιαβροχοποίηση

Η αδιαβροχοποίηση προστατεύει το χαλί, τη μοκέτα, και κάθε υφασμάτινη επιφάνεια, από το να εισχωρήσουν και να απορροφηθούν υγροί ρύποι, όπως καφές, κρασί, λάδι, νερό κ.α.

Χρησιμοποιώντας ειδικά και πιστοποιημένα προϊόντα και εφαρμόζοντας τις κατάλληλες τεχνικές, δημιουργούμε μια αόρατη προστασία στην επιφάνεια του πέλους, αποτρέποντας τους υγρούς ρύπους να προχωρήσουν μέσα στην ύφανση.

Σε αντίθεση με άλλες τύπους αδιαβροχοποίησης, η μέθοδος που χρησιμοποιούμε στην Bio Carpets Cleaners, επιτρέπει 100% στο χαλί να "αναπνέει" κανονικά.

Eπαναφορά Χρωμάτων

Με την πάροδο του χρόνου, και ειδικότερα λόγω κακού πλυσίματος, τα χαλιά αρχίζουν να εμφανίζουν χρωματικές αλλοιώσεις, οι οποίες οφείλονται κατά κύριο λόγο στο "άπλωμα" των χρωστικών των νημάτων, λόγω αντίδρασης που δημιουργείται από τη χρήση των χημικών καθαριστικών.

Στη Βio Carpets Cleaners αποκαθιστούμε αυτές τις χρωματικές αλλοιώσεις, ακολουθώντας συγκεκριμένες μεθόδους και ειδικά, πιστοποιημένα προϊοντα, με αποτέλεσμα την επαναφορά της χρωματικής ισορροπείας των χαλιών σας, ενώ παράλληλα ενισχύεται η λάμψη τους και παρατείνετε η διάρκεια ζωής τους.