Αρχική Βιοκαθαρισμός Παιδικών Ειδών

Βιοκαθαρισμός Παιδικών Ειδών

 

Καθαρισμός παιδικού δωματιου

Μας εμπιστεύονται σταθερά, κάθε χρόνο, εκατοντάδες οικογένειες σε όλη την Αττική, για περισσότερα από 26 χρόνια.

Από το παιδικό στρωματάκι και τα παπλωματάκια, έως τα χαλιά και τις μοκετούλες, τα παιδικό καροτσάκι ή το καθισματάκι του αυτοκινήτου, καθαρίζουμε τη "φωλίτσα" των παιδιών σας, όπως ακριβώς και των δικών μας.

Ο τακτικός και σχολαστικός καθαρισμός των πραγμάτων που έρχονται καθημερινά σε επαφή τα παιδιά μας, αποτελεί το κύριο μέλημα όλων των γονέων.

Το σκούπισμα και το ξεσκόνισμα είναι πάντοτε στην "ημερήσια διάταξη" της μαμάς, όμως όλοι γνωρίζουμε ότι οι σκόνες εισχωρούν σε βάθος στις πορώδεις επιφάνειες, όπως οι κουβερτούλες και τα χαλάκια, και στην πραγματικότητα ο αποτελεσματικός τους καθαρισμός δεν μπορεί να γίνει μόνο με το τίναγμα, ή το πέρασμα με την οικιακή ηλεκτρική σκούπα.

Επίσης, η ανάπτυξη μικροοργανισμών όπως είναι τα ακάρεα, είναι αναπόφευκτη στα στρώματα, στα χαλιά, ή τις κουβέρτες, καθώς εκεί βρίσκουν την ιδανική θερμοκρασία και τα ποσοστά υγρασία που χρειάζονται, αλλά και άφθονη "τροφή" για να ζήσουν και να πολλαπλασιαστούν, αφού τρέφονται με τα "ξερά" κύτταρα που απορρίπτονται από το ανθρώπινο δέρμα.

Για το λόγο αυτό συνιστάται, τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, να πραγματοποιείται επαγγελματικός βιοκαθαρισμός σε όλα τα πράγματα του παιδικού δωματίου.

Στη Βio Carpets Cleaners, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες βιοκαθαρισμού, με προκαθορισμένα ραντεβού επιτόπου στο σπίτι σας, σε λίγες μόνο ώρες, δίχως να προκαλείται αναστάτωση.

Διαθέτοντας άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό, και χρησιμοποιώντας μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και πιστοποιημένα, οικολογικά καθαριστικά, ελεγμένης καταλληλότητας, έχουμε κερδίσει την αναγνώριση του κόσμου για την ποιότητα των υπηρεσιών μας, αλλά και τον σεβασμό των συναδέλφων του κλάδου, από το 1989 μέχρι και σήμερα.

Στρωματάκια

Κουβερτούλες

Παπλωματάκια

Χαλάκια & Μοκέτες

Καροτσάκι βόλτας

Καθισματάκια αυτοκινήτου

Πορτ μπεμπέ

Καλαθούνες

Υφασμάτινα καθίσματα